RAP Destek
Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Kaç Yaşındayız
Hedefimiz rapin çok ...
Asa-B & Musaf - C&C ...
İntihal - İsmini Ver...
Deep Rhyme(Apex&Raps...
Disiplin-Son Çırpını...
Disiplin-Son Çırpını...
Dj Zehir 2009 Rapler
Mixman DM2 Full Driver
Herkese Selam Eski K...
Genel Diss
3 resimde kolay kayıt
Ellerim samira...
İçimdeki çocuğun anl...
Dramic Cosmo ''Geri ...
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
Şuanda Ne Dinliyo... [180]
Battle Yapın! [160]
Birine RAP Şarkı ... [126]
Hiç RAP Söyelemey... [86]
Kaç Yaşındayız [84]
Doğum Günü Kutlam... [71]
RAP Sohbet [53]
Kıyafet Kişiliği ... [49]
Kolpalara Battle ... [44]
Hayko Cepkin hadd... [39]
işteRAP TOP 100'ü... [39]
En Başarılı Buldu... [38]
ne zaman rap yaza... [37]
MC Nedir.? ( MC A... [33]
Mixman DM2 Full D... [29]
Başlığı Görüntüle
isteRAP Underground | Rap / HipHop | Türkçe Rap
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Yazar Hayko Cepkin haddini bil!!:@
::isteRAP
Üye

Mesaj Tarihi 22-08-2007 12:29
cnn turk teki frekans programi hemen hemen herkes bilir cezada 2-3 kere oraya cikmisti bu haftaki konugu hayko cepkin di programi sunan adam hayko cepkin e su soryu sordu turkiyede turkce rap icin neler dusunuyosun demisti cunku rap ve rock bazen karsi karsiya gelen muzik turleride dedi!! hayko cepkin de onlardaki cok farkli bisey bazilari cete olduklarini iddia ediyolar ama onlar cete olmayi bile beceremiyolar rock ile rap cok farkli diss diye bir sacmaliklari var sonrada diss rap kulturu diyolar kufurlu bi kultur gormedim ben rock ile boy olcusemezler diye dusunuyorum turkiyede iyi is yapanlar var ceza gibi sagopa gibi ama rap bana cok uzak dinlecegim son muzik turu ve ne yazikki son yillarda gencler bu muzige cok ragbet gostermeye basladilar ama gencler bu muzigin zararli oldugunu da gormuyolar maalesef bu yonde giderlerse isleri cok kotu olur""dedi

web_grup@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Hayko Cepkin haddini bil!!:@
::volkanik
Üye

Ostrze¿eñ:1
Mesaj Tarihi 22-08-2007 15:05
tabi ya tvde geçip mikrofonun başına anırmak çok güsel hayatın pembe bulutlarında yaşamak onların haddi biz sokak müziğiyiz sokağın sesiyiz herkez yolunda gitsin en güseli bu bence

KALK AYAĞA HADİ SAVAŞ BENİMLE BAK TADINA HADİ TANIŞ RAPİMLE...
sakaryarapattack@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
::sicil
Üye

Mesaj Tarihi 22-08-2007 17:53
sadece gülüyorum bide olaya tam tersinden bakalım izlesenede bir rock konserinde bir kızla çocuk sahnede cinsel ilişkiye giriyorlar bir videoda ? hemde o kadar izleyenin önünde müzik evrenseldir deniyorsa tüm dünyadaki rap ve rock kültürü göz ününde bulundurulmalıdır.lafımızı söylüyoruz ve susuyoruz ama lafın nasıl döneceği konusunda herhangi bir fikrimiz yok.sound kalitesi olarak evet canlı ınstrumantel kullanmıyoruz kullnanımızda sınırlı sayıda genelde bilgisayarda soundlar oluşturuluyor.herşey haykonun dediği gibi basit değil nedir bu çekememezlik ? sound trackler yapılırken artık rock değilde RAP tercih edildiği içinmi ? piyasada iyi bir yer bulduğu içinmi rap kötüleniyor ? yoksa prodüktörler artık rockçılarla ilgilenmiyor diyemi? çoğu kişi için rock kafa şişiren ve sadist duyguları dile getiren bir müzik türü esasında aynen öyle.şeytanın ALLAHtan daha iyi daha yüce olduğunu savunuyorlar.sonuçta hayko ayıp etmiş fazla uzatmayayım 1.kıraçtı 2.hayko 3. kim olacak acaba çok merak ediyorum.

İletişim : sicil@isterap.net
: sicil_aka_bambam@hotmail.com

Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Üye Ol Yada Giriş Yap.

sicil_aka_bambam@hotmail.com www.isterap.net Özel Mesaj Gönder
::zanzara
Üye

Ostrze¿eñ:2
Mesaj Tarihi 23-08-2007 05:50
ya adam rock cı tutupda rap çok iyi rock u sollar fln filan demesi beklenemez tabi ama ayıp etmiş diss to hayko çepkin smiley

http://www.isterap.net/forum/viewthread.php?forum_id=39&thread_id=498
hardcool_rap@hotmail.com www.isterap.net Özel Mesaj Gönder
::asit
Üye

Mesaj Tarihi 23-08-2007 06:02
Yaa slmlar ben daha yeni üye oldum atlamış gibi olmiyim ama ben hayko cepkin bayağı dinlerim,severim de.Ben çok mütevazi biri olarak tanıyorum kendisini böle konuşmuş olabilir belki ama çarptırılmış olmasınsmiley

AsiT
k.gencay@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
::volkanik
Üye

Ostrze¿eñ:1
Mesaj Tarihi 23-08-2007 09:21
asit yazıldı:
Yaa slmlar ben daha yeni üye oldum atlamış gibi olmiyim ama ben hayko cepkin bayağı dinlerim,severim de.Ben çok mütevazi biri olarak tanıyorum kendisini böle konuşmuş olabilir belki ama çarptırılmış olmasınsmiley
bizde çok mütevazi ve alçak gönüllüyüz bu normal yanımızsmiley

KALK AYAĞA HADİ SAVAŞ BENİMLE BAK TADINA HADİ TANIŞ RAPİMLE...
sakaryarapattack@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
::-bad girl-
Üye

Mesaj Tarihi 24-08-2007 03:59
sicil yazıldı:
sadece gülüyorum bide olaya tam tersinden bakalım izlesenede bir rock konserinde bir kızla çocuk sahnede cinsel ilişkiye giriyorlar bir videoda ? hemde o kadar izleyenin önünde müzik evrenseldir deniyorsa tüm dünyadaki rap ve rock kültürü göz ününde bulundurulmalıdır.lafımızı söylüyoruz ve susuyoruz ama lafın nasıl döneceği konusunda herhangi bir fikrimiz yok.sound kalitesi olarak evet canlı ınstrumantel kullanmıyoruz kullnanımızda sınırlı sayıda genelde bilgisayarda soundlar oluşturuluyor.herşey haykonun dediği gibi basit değil nedir bu çekememezlik ? sound trackler yapılırken artık rock değilde RAP tercih edildiği içinmi ? piyasada iyi bir yer bulduğu içinmi rap kötüleniyor ? yoksa prodüktörler artık rockçılarla ilgilenmiyor diyemi? çoğu kişi için rock kafa şişiren ve sadist duyguları dile getiren bir müzik türü esasında aynen öyle.şeytanın ALLAHtan daha iyi daha yüce olduğunu savunuyorlar.sonuçta hayko ayıp etmiş fazla uzatmayayım 1.kıraçtı 2.hayko 3. kim olacak acaba çok merak ediyorum.

yüzde ikiyüz katılıyorum kardeşimm.......

---------imza yok adım yeter----------------
Özel Mesaj Gönder
::asit
Üye

Mesaj Tarihi 25-08-2007 06:16
bence mütevazi olduğunu söyleyen kendini beğenmişlerin en ileri gidenidir

AsiT
k.gencay@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
::RoNin
Üye

Mesaj Tarihi 25-08-2007 09:54
bişi derdim hayko cepçi ye smiley ...........

_Sonsuz MenziL_
beatkey_852@hotmail.com <p><a target="_blank" href="http://www.isterap.net"> Özel Mesaj Gönder
::radran
Üye

Mesaj Tarihi 25-08-2007 12:25
sicil kardeşim agzına ve elıne saglık cok dogru soluorsun bu adamların ne bu rap dusmanlıgı ya sacma sacma orneklerle bı sekıle sokmaya calsıyorlar ayıp herkes yoluna baksın
Özel Mesaj Gönder
::rapcigirls
Üye

Mesaj Tarihi 29-08-2007 10:52
ewt radrana ktlıorum ark we sicile
Özel Mesaj Gönder
::RidOne
Üye

Mesaj Tarihi 29-08-2007 12:50
Dogru konusmus Diss Sacma bir sey ! Turkce Rape Bi sey Vermek icin cabala disslesme Kardesim ! . + rap ve rock ayri cok ayri benzer hic bir yonu yok orasida dogru . + ister rap dinler ister dinlemez burasida dogru + hayko cepkin dalinda basarili bir insan neden turkiyeden basarili Metalcilerde cikmasin ki ! . Genclere gelince bunu kimse engelliyemez birakin konussun . RAp yukselmeye devam edecektir turkiyede ! Ve de zararli diildir .

_______________ SuSsss PuSsss _________________-
Düzenleyen: RidOne Düzenleme Tarihi: 29-08-2007 12:52
Özel Mesaj Gönder
::pesimist_yle
Üye

Mesaj Tarihi 31-08-2007 04:10
öncelikle müzik ewrenselldir kimse kimsenin dinlediği türü saçma bulamass..herkesin duygularına hitap eden bi müzik türü wardır...isteyen bağırır isteyen çığrır ama kimse kimsenin tarzına stiline laf atamass..ACABA MERAK EDİORUM SOKAK KÜLTÜRÜNÜ KÖTÜLEYEN HAYKO NERELERDEN GELİO SARAYLARDA FLNMI DOĞDU HAYIR ODA SOKAKLARDA YAŞADI....HAYKOYU KINIYORUM..MÜZİK ÖZGÜRLÜKTÜR HAYKOOO...WE BU KADAR GENÇ RAP DİNLEMEYE YÖNELİORSA SEN ÖNCE OTUR Bİ DÜŞÜN ONLARDA NE WAR BİZDE NE YOKK....

P-E-S-İ-M-İ-S-T ATTACK.....
Özel Mesaj Gönder
::fullya
Üye

Mesaj Tarihi 15-09-2007 05:52
ne kadar ynlış tanıtıyorlar rapi ya smiley smiley

Yakamadım AnıLarımı Gaddar oLamadım Sen Gibi...
Özel Mesaj Gönder
::sidewinder
Üye

Mesaj Tarihi 29-09-2007 03:39
naparsınız ark lar agzı olan konusuyosmiley
Özel Mesaj Gönder
::pessimistic
Üye

Mesaj Tarihi 30-09-2007 06:57
haykoy muş !bence o adam her şeyi yanlış bi kere ciddiye almak bile yanlış onlara sadece kenar mahalle rock çıları ha bide rock war oda ne kdr dandik bi müzk türü resmen insanın başını ağrıtıyor diss den anlayan diss hakkında konuşabilir hayko smiley

No Dİss
cyber_wolf_3094@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
::izmitbisnzz
Üye

Mesaj Tarihi 03-10-2007 08:29
abi ben bişey söyliim RAPin bu kadar küçümsenmesinin tek sebebi CEZA kıraca küfür etmeseydi . olmayacak tı bnlar
Düzenleyen: sicil Düzenleme Tarihi: 06-10-2007 17:39
rock_nd_rap@hotmail.com Özel Mesaj Gönder
::rapkolik77
Üye

Mesaj Tarihi 06-10-2007 15:41
sanki rapi bırakıp onu dinlicez
yaptıı da müzik olsa bari
Gokhan.Sayar.77@ctrturkey.com Özel Mesaj Gönder
::siYah_KeLeb3q
Üye

Mesaj Tarihi 15-12-2007 13:03
puhahahaaaa haykoya baq sen heleeeeee
şarkının ortasında ööögggg bööögg die bağiran birini dinlemektense hayatımın sonuna kadar diss kültürü dinleriiimm

izmitbisnzz yazıldı:
abi ben bişey söyliim RAPin bu kadar küçümsenmesinin tek sebebi CEZA kıraca küfür etmeseydi . olmayacak tı bnlar

kesinlikle katılıyorum bunada...!

ya ayrıca bu adam ermeni soykırımını kabul edio türkiyede yeri bile yoq..!smiley

yqsN ö[oRm
smile.88424@w.cn Özel Mesaj Gönder
::rapizm_06
Üye

Mesaj Tarihi 23-12-2007 10:11
abi bu adama sadece gülüyorum . şimdi gençler hep rap müsik dinlio tabii rock cularında pek hoşuna gitmio . ama gençler rap dinliosa bu rapin büyüklüünü gösterir

Sadece Üyeler Linkleri Görebilir... Üye Ol Yada Giriş Yap.
umutların bittiği yerdeyim aşkı içime gömerim ayakta durmaya halim yok yine de koşabilirim.
Özel Mesaj Gönder
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Forum Değiştir:
RAP Destek
Son Video
Eksen - Kim Kime (F...
[15-06-2008 03:04]
Mode XL - Düzmece
Kensai - Bu Parça B...
Kensai - 4 Çeker
Son Sayım - Elimdek...
c-walk sansür
Anadogu Underground
Killa Hakan
Killa Hakan & Eko F...
Kelimeleri Rahat Bı...
En İyi 1152*864 Çözünürlükte IE7 Yada FireFox İle Görüntülenir. Tüm Hakları isteRAP.NET Yönetimine Aittir. İzinsiz Kopyalanmaz Yayınlanamaz. © 2007

1087317 Tekil Ziyaretçiler