bence lirik yazma konusunda yapabiliyosa beat yapma konusunda kişi kendini geli,ştirmeli çok fazla demo ve denemeler yapmalı bu denemeleri internet ortamında paylaşmadan sesinin ve yaptıgı işin kalitesinin farkına varana kadar tarzını oluşturana kadar çalışmalı ondan sonra yapacagı iş varsa kayıt için donanım eksiğini tamamlamalı sonrasında bi single yada bi albüm onun camia da yer almasını sağlar.
Profesyoneller Doğmuyo... Her Profesyonel ilk amatör oluyo.. Rap konusunda ben kendimi yetenekli buluyorum ama 1 tane albüm yapmayı düşünüyorum..Sesimin güzel olmadığı için.. Güzel Bir sesim olsaydı yarışırdım bu undergroundta bir yerlere gelmek isterdim çok yetenekli kişiler var mc olarak ama bunların önü hep kapalı çünkü türkiyede rap müziğe verilen değer sokaktaki gazoz kapakları kadar... Rest In Peace Saygılar
bencede acılmalı mıllet en onemlısı bole gelısecek rap turkıyede tabı onu acılınca bı cok ıyıı ve kotu rapcı olcak ama bız bırbırımıze destek olursak bence herkes rap adına gercekten bıseler yapmıs olcak en azından bu ıste bı yerlere gelmıs olanlar amatorlere yol gostercek kı onlardan sonrada rap haj ettıgı deger de dewam edebılsın SAYGILAR RADRAN
radran yazıldı:
bencede acılmalı mıllet en onemlısı bole gelısecek rap turkıyede tabı onu acılınca bı cok ıyıı ve kotu rapcı olcak ama bız bırbırımıze destek olursak bence herkes rap adına gercekten bıseler yapmıs olcak en azından bu ıste bı yerlere gelmıs olanlar amatorlere yol gostercek kı onlardan sonrada rap haj ettıgı deger de dewam edebılsın SAYGILAR RADRAN
bence susmamalılar ama gelişene kadar kendi caplarında ve yakın cevresinden fikir edinmeliler hiç bişey bilmeden anlamadan ortaya single atanların durumu belli
ARKADAŞLAR HER ŞEY BİR ANDA OLMUYO İŞTE O YÜZDEN HER ZAMAN EN ALT BASAMAKTAN BAŞLANILIR AMATÖR ARKADAŞLARA TAVSİYEM ÖNCE FİRİ FAYT YAPMAYI GELİŞTİRSİNLER (BİR BEAT AÇINCA O DAKKA RİTİM UYDURMAK VE ŞARKI SÖZLERİ ÜRETMEKTİR HERKEZE BAŞARILAR ONDAN SORADA ZATEN İKİ ŞARKI DÜŞÜNEREK BU SÜPER OLUR
amatör arkadaşlar da amatörüm diye en baştan bırakmasınlar ipin ucunu
BaşlayaN devam ettirsin yetenek nasıl olsa . çaLışa çaLışa gelişen bişi.
her kezde de bu yetenek yq bence . amatörlerinde yaptıkları bi başarı sayılır
bence amatorlerın onu acılmalı yoksa nası unlu olabılırler yada duyulabılırler bende amatordum benım elımden tutan olmasaydı evımde amator kayıtlar yapmaya devam edıcektım ama sımdı kendı beatlerım kendı sozlerım var bence amatorlere yardım edın
Arkadaşlar uzatmay***erek yok.çalışan başarır.yeteneğide v***a istediği yere gelebilir.Lakin saç***ayıpda foruma konu açmay***erek yok.Amatörlüğünü evde at.Yaptığın şarkıları sadece çok yakınlarına dinlet.Geliştiğin zaman sürersin foruma.T***iyem bu.Başarılar...